Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode podrazumeva otkrivanje curenja vode iz vodovodnih cevi u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detekciju curenja vode posedujemo specijalne termalne kamere najnovije generacije.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Zemun

Detekcija curenja vodeKako bi se obavila pouzdano i profesionalno lociranje curenja vode, važno je obratiti se kvalifikovanim vodoinstalaterima. Prvi korak je detektovanje curenja vode, ali je sledeći njegova sanacija, odnosno zamena vodovodne cevi ili reparacija vodovodne cevi. Vodoinstalater će na licu mesta obaviti neophodne procene i uputiti Vas u ozbiljnost situacije. S obzirom da sve vodoinstalaterske usluge obavljamo na celoj teritoriji Zemuna i okoline, detekcija curenja vode je jedna od svakodnevnih intervencija. Prvi pokazatelj da nešto nije u redu jesu tragovi vode koji se mogu javiti na zidu. Ukoliko se oni ignorišu, dolazi do stvaranja velike količine vlage, kao i pojave buđi. Osim što estetski može da naruši Vaš životni prostor, prvenstveno utiče i na zdravstveno stanje. Curenje vode takođe sa sobom nosi rizik od nastanka poplave, pa je važno obratiti se vodoinstalateru na vreme.

Snimanje cevi termalnom kamerom je najbolji način da se obavi detekcija curenja vode. Koristimo najsavremenije kamere koje bez ikakvih problema lociraju i najsitniju pukotinu na cevima. Pored toga, posedujemo najsavremeniju opremu i za sve ostale vodoinstalaterske intervencije. Pružamo Vam najbolji odnos cene i kvaliteta, pa tako dobijate detekciju curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu, a po svetskim standardima. Detekcija curenja vode bez nereda, bez obijanja zida, potpuno profesionalno, brzo i efikasno.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Curenje vode je hitna intervencija, zato je i brza vodoinstalaterska reakcija veoma važna. U svakom trenutku nas možete angažovati ukoliko želite da obavite proveru vodovodnih cevi u Vašem poslovnom ili privatnom objektu. Kako biste bili potpuno sigurni, mi Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Nećemo izneveriti ukazano poverenje, sve vodoinstalaterske intervencije obavljaju vodoinstalateri sa neophodnim kvalifikacijama za rad. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Pozovite nas i uverite se zbog čega smo jedni od najtraženijih vodoinstalatera u Beogradu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.