Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka bojlera

Popravka bojlera - Vodoinstalater Zemun

Popravka bojlera se vrši za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Popravka bojlera, hitne intervencije i sve vodoinstalaterske usluge radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika na celoj teritoriji Zemuna. U slučaju pada bojlera sa zida, pregrevanja bojlera ili pucanja creva na bojleru odmah izlazimo na teren i brzo dolazimo na Vašu adresu. Popravka bojlera se radi od strane profesionalnih vodoinstalatera sa velikim praktičnim iskustvom.

Popravka bojlera

Popravka bojlera obuhvata:

 • Zamena termostata na bojleru
 • Zamena grejača na bojleru
 • Zamena kazana na bojleru
 • Zamena instalacija u bojleru
 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
 • Zamena bojlera
 • Servis protočnog bojlera
 • Montaža bojlera
 • Čišćenje kamenca iz bojlera
 • Zamena brinoks creva bojlera
 • Montaža inox cevi bojlera
 • Zamena flanšne bojlera

Ukoliko Vam se nekada dogodilo da uključite tuš i shvatite da nema tople vode a bojler je prethodno bio uključen sve vreme, to je jasan znak da sa njim nešto nije u redu. Postoji nekoliko načina na koje možete primetiti da grejač vode ne radi. Kada pustite vodu, nikada ne ide topao mlaz i ovo najčešće može da bude posledica neispravne veze sa napajanjem.

Ono što sami možete da uradite je da pogledate zaštitni prekidač i proverite da li je napajanje bojlera slučajno isključeno. Nekada sama cev za ispiranje šalje hladnu vodu na dno rezervoara radi grejanja. Ako je u pitanju pukotina, hladna voda ostaje na vrhu i prvo ide u svoje slavine. Alternativni uzrok može biti i izgradnja sedimenata u rezervoaru, odnosno kamenac. Voda nosi minerale koji često mogu ostati unutar određenog dela bojlera i samim tim možete ostati bez dosta raspoloživog prostora za zagrejanu vodu. Veliki računi za vodu ili struju takođe mogu biti još jedan od pokazatelja da sa Vašim bojlerom nešto nije u redu. Do ubrzane potrošnje električne energije dolazi tako što se efikasnost rada bojlera izgubila. Kamenac je jedan od najčešćih uzročnika za kvarove na ovim električnim uređajima. Vremenom grejač vode treba izolaciju da ne bi izgubio previse toplote kroz rezervoar ili cevi koje su priključene na bojler.

Redovno održavanje bojlera je najvažniji posao koji možete obaviti kako biste ga osigurali da dobro radi i produžili mu životni vek uz što manje problema. Postoji nekoliko zadataka koji moraju biti odrađeni minimum jednom godišnje. Neke od njih možete uraditi samostalno dok za održavanje drugih ipak morate zatražiti usluge profesionalnog održavanja, odnosno stručnog lica koje je za te popravke obučeno. Kada pozovete profesionalno lice za popravku Vašeg bojlera, možete biti sigurni da će to obaviti precizno, pa nema potrebe da trošite svoje vreme na to, a takođe Vas može obavestiti o manjim problemima koji bi vremenom mogli da se pogoršaju. U nekom trenutku tokom procesa remonta morate odlučiti da li želite da popravite postojeći bojler ili ga zamenite novim. Uz racionalno korišćenje i održavanje, bojler može da traje oko 10 do 15 godina pre nego što morate da ga zamenite. Rutinska inspekcija, održavanje i popravke kod naših vodoinstalatera su ključ trajanja Vašeg bojlera.

Ukoliko vam je potrebna popravka bojlera, ne ustručavajte se da nas pozovete u sitne sate jer smo zaista dostupni non-stop.

Uslugu popravke bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.