Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića - Vodoinstalater Zemun

Popravka vodokotlića se vrši sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Zemuna. Popravka vodokotlića se vrši za vodokotliće svih modela i proizvođača. Popravka vodokotlića, montaža vodokotlića kao i sve vodoinstalaterske usluge radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka vodokotlića, popravka monobloka kao i popravka ugradnog monobloka se vrši od strane profesionalnih vodoinstalatera sa velikim iskustvom u svim vodoinstalaterskim uslugama.

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića obuhvata:

 • Popravka vodokotlića, kazančica i ostalih uređaja za ispiranje wc šolje
 • Popravka monobloka
 • Popravka ugradnog monobloka
 • Zamena zvona na vodokotliću…
 • Zamena plovka na vodokotliću
 • Zamena EK ventila
 • Zamena elastičnog creva vodokotlića
 • Zamena gumica na prevojima vodokotlića
 • Montaža vodokotlića
 • Podešavanje nivoa vode u vodokotliću
 • Zamena dihtunga odvoda vodokotlića
 • Zamena ispirne cevi vodokotlića
 • Zamena manžetne na vodokotliću
 • Zamena potezača na vodokotliću

Za vodokotliće je uobičajeno da se često kvare. Postoji veliki broj različitih tipova vodokotlića. Moderno vreme je donelo sa sobom i nova tehnološka rešenja za mnoge uređaje bele tehnike pa i vodokotliće. Ipak, usled dugogodišnjeg iskustva možemo zaključiti da su najčešći kvarovi na vodokotliću plovak i zvono.

Kvarovi na vodokotliću, na svu sreću nisu obično zahtevni, već je najčešće reč o vrlo sitnim detaljima koji mogu izazavati potpuni prestanak rada ovog uređaja. Ujedno, vrlo česte su situacije da on funkcioniše ali da pri tome neprestano curi voda u wc šolju. Bilo kako bilo svaki navedeni problem izaziva nelagodu kod naših klijenata. Kada se desi neki opisani kvar, svako od nas pomisli da može isti i da reši. Iako je reč o manjim kvarovima, upornost istih može da nas košta i živaca.

Zato je važno da uvek imate na dohvat ruke kontakt profesionalnih i iskusnih majstora. Ono što su kod nas uvek cenili klijenti jeste naša brzina i profesionalnost. To znači da smo kadri da na vašoj adresi budemo za vrlo kratko vreme bez obzira o kom kvaru da je reč. Takva je situacija i kada je o vodokotliću reč.

Ovi mali uređaji su preko potrebni u svakom domu i njihov rad itekako utiče na kvalitet života ukućana. Takođe, nezamislivo je da ugostiteljski objekti, poput restorana, kafea, motela, hotela, hostela i drugih u svojim toaletima nemaju funkcionalne vodokotliće. Ukoliko primetite da je njihov rad umanjen ili da curenje se nastavlja iznova i iznova nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Svaki vid rešavanja manjih kvarova je dobra preventivna mera kako bi se sprečili veći kvarovi.

Mi možemo doći na vašu adresu u bilo koje doba dana. Spremni smo i u pogledu dovoljnog broja vodoinstalatera da odgovorimo na veće izazove. To znači da ukoliko vam je potrebna popravka mnogo većeg broja vodokotlića ili neka druga vodoinstalaterska usluga, mi smo spremni da i takav posao obavimo na profesionalan način.

Na kraju svake posete, važan je utisak i zadovoljstvo klijenta. To je najbolji reper rada svakog vodoinstalatera. Mi smo u tom smislu jako ponosni jer u naše ima i kvalitet našeg rada govori za sada jako veliki broj građana i predstavnika pravnih lica. Pozovite nas u bilo koje doba dana ukoliko imate bilo kakvih problema sa vodokotlićem ili vam je potrebna bilo koje vodoinstalaterska usluga.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.