Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi - Vodoinstalater Zemun

Zamena vodovodnih cevi se radi sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Zemuna. Zamena vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena vodovodnih cevi u slučaju pucanja iste ili naprsnuća zahteva brz dolazak na adresu, stručne i pouzdane vodoinstalatere koji će vam se naći pri ruci kada je najpotrebnije.

Zamena vodovodnih ceviProblem sa vodovodnim cevima se najčešće dešava zbog dotrajalosti cevi, cevi slabijeg kvaliteta i loše montaže. Na problem sa cevima takođe može da utiče i pokvareni ili dotrajali ventil. Problem sa naprslom cevi se najčešće manifestuje vlaženjem zida. Kada se to desi, zamena vodovodnih cevi podrazumeva lociranje mesta na kome je cev pukla, skidanje pločica, skidanje maltera, dolazak do cevi i zamena iste.

Naši vodoinstalateri poseduju veliko praktično iskustvo u svim vodoinstalaterskim uslugama. Svakom poslu prilaze krajnje odgovorno i nastoje da se sve uradi profesionalno i kvalitetno. Zamena vodovodnih cevi je jedan od zahtevnijih zadataka koje naši vodoinstalateri rešavaju veoma brzo i profesionalno. Zbog toga što je svaki minut važan, mi se trudimo da dođemo u što kraćem roku bez obzira na celoj teritoriji Zemuna.

Ono što možete uraditi u međuvremenu dok čekate naše vodoinstalatere možete zatvoriti glavni ventil za vodu da bi voda prestala da vlaži zid. Kada zatvorite glavni ventil otvorite sve slavine da iscuri zadržana voda u cevima. Po dolasku naših vodoinstalatera brzo će rešiti svaki problem sa vodovodnim cevima.

U svakodnevnom poslovanju za sve vodoinstalaterske usluge koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal. Za svaku urađenu uslugu dajemo pisanu garanciju koja vam garantuje da ćemo u kratkom roku doći i potpuno besplatno popraviti isti kvar. Pored zamene vodovodnih cevi vršimo i zamenu kanalizacionih cevi kao i odgušenje kanalizacije.

Ukoliko imate problema sa vodovodnim cevima budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.