Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine – Vodoinstalater Zemun

Zamena slavine spada u najučestalije vodoinstalaterske usluge koje pružamo za fizička i pravna lica. Zamena slavine podrazumeva popravku jednoručne slavine, popravku tuš baterije kao i zamenu česme i zamenu tuš baterije. Zamena slavine u slučaju hitne intervencije, curenja vode ili izlivanja vode na spoju cevi i slavine, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena slavinePrimetili ste da u Vašem kupatilu ili kuhinji curi slavina, iritira Vas zvuk koji se čuje svaki put kada voda kaplje? Onda ne čekajte predugo da nas pozovete jer postoji mogućnost da će i Vaš račun za vodu biti veći ukoliko to ne uradite što pre. Mnogi sumnjaju u činjenicu da se usled neispravne slavine može napraviti veći račun za vodu jer je u pitanju „samo“ blago ili povremeno curenje vode, međutim, na taj način se takođe vrši potrošnja koja na mesečnom nivou može biti i te kako primetna ukoliko se ne pozabavite ovim problemom na vreme. Prema tome ukoliko i sada u domu imate slavinu kojoj je potrebna zamena, pozovite nas istog trenutka dok ovo čitate jer to znači da ste došli na pravo mesto.

Vodoinstalater Zemun obavlja zamenu slavina u svakom trenutku u svim gradskim opštinama. Ukoliko je situacija ozbiljnija, naš servis za hitne intervencije Vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana i noći jer smo tu za naše klijente i u najkritičnijim momentima. Brzom intervencijom se može izbeći rizik od nastanka poplave, kao i štete na zidu Vašeg komšije, u slučaju da živite u soliteru. Za nas je zamena slavine rutinska operacija za koju nam nije potrebno više od dvadesetak minuta, a na Vašu adresu polazimo odmah nakon poziva.

Ne preporučujemo Vam da sami pokušavate sa zamenom slavine jer ukoliko u time nemate nikakvog iskustva možete izazvati havariju u prostoriji gde se zamena obavlja, odnosno kupatilu ili kuhinji. Na kraju krajeva nema potrebe da taj posao obavljate sami kada jednostavno možete angažovati naše vodoinstalatere koji će to uraditi brzo i efikasno, po veoma povoljnim cenama. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Zemuna i okoline. Garantujemo brz dolazak na adresu i zamenu slavine od strane profesionalnih vodoinstalatera. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.